FC Zutphen JO13-1

Bekerwedstrijd FC Zutphen JO13-1 – Robur et Velocitas JO13-1

Zaterdag 21 oktober: bekerwedstrijd FC Zutphen JO13-1 – Robur et Velocitas JO13-1

Eerste helft

De eerste helft ging gelijk op maar Milan gaf de bal vanaf de linker kant voor op Julius en die tikte de bal in het net 1-0!!!!!
Even later kregen we en penalty tegen ik had hem wel maar de rebound werd er ingeschoten 1-1. We gaan de rust in met 1-1 gelijk.

Tweede helft

De tweede helft gingen we beter voetballen en waren wij net iets beter. Robur was in de aanval maar wij veroverde de bal en gingen counteren. Julius had de bal links in de zestien daar draaide hij de bal om de keeper de lange hoek in 2-1!!!!! We waren lekker aan het voetballen en aan het aanvallen het was druk voor de goal de bal kwam hoog voor en Emin kopte hem er in 3-1!!!!!

We stonden voor en speelde de bal mooi rond.

Bjorn speelde de bal terug naar mij maar die bal was te zacht dus de spits onderschepte hem en dribbelde langs mij heen waardoor ik de 3-2 helaas niet meer kon voorkomen.

Maar we hebben gewonnen dus op naar de volgende ronde in de beker.