Op woensdag 16 september vond op Sportpark ‘t Meijerink de loting van de poule indelingen van het Stedendriehoek Toernooi plaats. Namens de toernooiorganisatie presenteerde Evert Koster de loting. Dit deed hij in samenwerking met notaris Rouweler. De loting werd live uitgezonden via YouTube en Facebook.

Hans ten Brinke

FC Zutphen ontmoet csv Apeldoorn

FC Zutphen ontmoet in Poule B avv Columbia, csv Apeldoorn en KCVO. Het lot koppelde ook FC Zutphen en FC Zutphen O23 aan elkaar. De deelname van FC Zutphen O23 is nog wel onder voorbehoud. 

Eerste editie Stedendriehoek Toernooi

Het Stedendriehoek Toernooi wordt dit jaar voor het eerst gespeeld. De toernooicommissie slaagde er in om voor een interessant deelnemersveld te zorgen. Zo doen o.a. Go Ahead Eagles O21, AGOVV en Vios Vaassen mee. Ook stadgenoot zvv AZC behoort tot het deelnemersveld.

Meer informatie

Meer informatie over het Stedendriehoek Toernooi is te vinden op de toernooipagina. Daar zie je welke club meedoen aan het toernooi en ook vind je er de poule indelingen en de speeldata.

Finale

De halve finales en de finale vinden in mei 2021 plaats op Sportpark ‘t Meijerink.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!