blok-oranje-rood

SallandElectronics blijft hoofdsponsor U13 Tournament

blok-oranje-rood

De naam van SallandElectronics blijft ook de komende jaren direct verbonden aan het U13 Tournament bij FC Zutphen. De organisatie van het jeugdtoernooi en het Zwolse bedrijf van directeur Herman Tuininga hebben hun samenwerking met nog eens 3 jaar verlengd.

Internationaal jeugdvoetbal

Het SallandElectronics U13 Tournament wordt elk jaar in augustus gespeeld op Sportpark ‘t Meijerink. De organisatie zorgt jaarlijks voor een interessant deelnemersveld met U13 teams van clubs uit binnen- en buitenland.

Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig in 2021

Voor het eerst in de historie van het toernooi neemt de traditionele Top 3 van Nederland deel. Feyenoord en PSV waren al eerder van de partij. Dit jaar is ook Ajax van de partij.

Meer informatie

De speeldagen van het toernooi zijn dit jaar 20, 21 en 22 augustus. Bekijk hier meer informatie over het SallandElectronics U13 Tournament.

[wp-svg-icons icon=”camera-2″ wrap=”i”] Interviews

FC Zutphen Internet TV besteedt in interviews met voorzitter van de toernooicommissie Martin van den Burg, toernooidirecteur Gerard Greven en Herman Tuininga aandacht aan de contractverlenging met de hoofdsponsor van het toernooi.

[blog_posts style=”normal” type=”row” columns=”3″ columns__md=”1″ depth_hover=”2″ ids=”20978,21011,21041″ show_date=”false” excerpt=”false” comments=”false” image_height=”56.25%” image_hover=”glow” text_align=”left” text_size=”small”]

Vind ik leuk 0