Bayer 04 Leverkusen neemt ook dit jaar deel aan het SallandElectronics U13 Tournament. De Duitse club is vanaf de eerste editie van het toernooi van de partij op het toernooi van FC Zutphen.

De jeugdteams van Bayer 04 Leverkusen bezitten een prachtig eigen complex op Kurtekotten. Sinds juni 2020 is oud profvoetballer Thomas Eichin daar als hoofd opleiding werkzaam. U13 trainer Benjamin Adam gaf aan dat hij uitkijkt naar deelname dit jaar. Gerard Greven namens de toernooiorganisatie: ‘Dat geldt ook voor ons. We kijken uit naar de komst van Bayer 04 Leverkusen. Ze hebben elk jaar een team dat garant staat voor technisch voetbal’.

Vier deelnemers bekend

Uiteraard geldt ook voor deze deelnemer dat alles onder voorbehoud is, vanwege corona. Naast Bayer 04 Leverkusen zijn ook PSV, AZ Alkmaar en RSC Anderlecht van de partij.

13 vind-ik-leuks
Ruud Jansen VenneboerRuud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud Jansen Venneboer
Volger
Ruud Jansen Venneboer (@fanopafstand)
Offline
23 januari 2021 18:09

De deelnemers van de eerste en tweede editie worden langzaam maar zeker oud genoeg om voorzichtig door te kunnen gaan breken. Houdt iemand dat bij?

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!