Het SallandElectronics U13 Tournament bij FC Zutphen gaat door. Dit jaar wordt de 5e editie van het internationale jeugdtoernooi gespeeld. We hebben 8 deelnemende teams die in 2 dagen strijden om de felbegeerde Joop Vreman Cup. Dit jaar doet ook Ajax mee aan het toernooi.

Foto: Hans Bolt

Speeldagen

We vertrouwen erop dat het toernooi met de aanwezigheid van publiek plaatsvindt. We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten en samen van 2 dagen topvoetbal te genieten. De speeldagen zijn 21 en 22 augustus 2021. De thuisbasis van het toernooi is natuurlijk Sportpark ‘t Meijerink in Zutphen.

Deelnemers 2021

Programma

Op zaterdag 21 augustus vindt de officiële opening plaats. Daarna spelen alle ploegen 2 poulewedstrijden. Op zondag worden eerst de laatste poulewedstrijden gespeeld. En daarna de kruisfinales. De uiteindelijke winnaar gaat met de Joop Vreman Cup naar huis. RSC Anderlecht won de laatste editie van het toernooi.

Support en sponsoring

Om het toernooi te kunnen organiseren is de steun van sponsoren erg belangrijk. Er zijn voor sponsoren veel mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan dit unieke toernooi. In week 32 verschijnt een speciale Toernooikrant met veel informatie. En deze week is ook de sponsorbrochure gepresenteerd.

Vrijwilligers en gastouders gezocht

Behalve sponsoren zoekt de toernooiorganisatie ook vrijwilligers en gastouders. Meer informatie: www.fczutphentoernooi.nl.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!