AZ winnaar Salland Electronics U13 Tournament 2022

AZ heeft de 6e editie van het SallandElectronics U13 Tournament bij FC Zutphen gewonnen. De ploeg uit Alkmaar won vanmiddag de finale van PSV. Het werd een overtuigende 3-0 overwinning.

[gap]

Genieten

Voor de toeschouwers op Sportpark ‘t Meijerink was het 3 dagen genieten van aantrekkelijk jeugdvoetbal. Vooral vandaag was het erg druk. Het publiek was te gast bij een uitstekend georganiseerd toernooi, waarvoor de organisatie van het U13 Toernooi een groot compliment verdient.

FC Zutphen op 10e plaats

FC Zutphen speelde om de 9e en 10 plaats tegen KRC Genk. Het werd in deze wedstrijd 1-3 voor onze Belgische gasten. FC Zutphen trainer Menko Landman kijkt met een positief gevoel terug op het toernooi. ‘We hebben genoten van het mooie toernooi. En het voelt alsof er iets meer in had gezeten. We verloren 2 wedstrijden in de laatste seconden.’