blok-oranje-rood

Ajax voor het eerst deelnemer U13 Tournament FC Zutphen

blok-oranje-rood

Ajax neemt in augustus deel aan het SallandElectronics U13 Tournament bij FC Zutphen. En dat is een absolute primeur. De club uit Amsterdam, die wereldwijd bekendstaat om zijn uitstekende jeugdopleiding, komt voor het eerst naar Sportpark ‘t Meijerink.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MQD6MZLD7MI[/embedyt]

[gap]

Top 3 aanwezig bij 5e editie

Met de deelname van het Ajax U13 team gaat een wens van de organisatie in vervulling. De volledige traditionele top 3 van het Nederlandse voetbal is straks actief op het vijfde toernooi bij FC Zutphen.

Ook Feyenoord en KRC Genk van de partij

Naast Ajax hebben ook Feyenoord en KRC Genk hun deelname bevestigd. Met Feyenoord komt de winnaar van de eerste 2 toernooien opnieuw naar Zutphen. KRC Genk is ook deelnemer van het eerste uur. Het Belgische team staat altijd garant voor goed en verzorgd voetbal.

Acht deelnemers bekend

De toernooi organisatie is trots om nu al 8 van de 10 deelnemers bekend te kunnen maken: RSC Anderlecht, Ajax, AZ Alkmaar, Bayer 04 Leverkusen, Feyenoord, KRC Genk, PSV en FC Zutphen. De onderhandelingen met 2 buitenlandse clubs lopen nog.

Speeldata 20, 21 en 22 augustus

Het SallandElectronics U13 Tournament wordt gespeeld op 20, 21 en 22 augustus. Uiteraard is dat onder voorbehoud vanwege het coronavirus.

Tekst: Gerard Greven

Vind ik leuk 0

Artikel delen

Het laatste nieuws