Bij Wok Maxis maakt u op een unieke en spectaculaire manier kennis met de Oosterse keuken.
Zij bieden u een met zorg samengesteld wokbuffet, waarmee uw ontdekkingsreis door de eetcultuur van Azie begint. Bij het buffet is er voor elk wat wils te vinden, voor jong en oud, met vlees,vis en/of vega. Nieuw bij Wok Maxis is het Fusion Sushi assortiment, gemaakt van super verse visproducten, dat ook als Takeaway product beschikbaar is.

Wok Maxis werkt met een all-inclusive concept, waarbij u twee uur onbeperkt kunt genieten van de diverse buffetten en dranken. Voor groepen vanaf 15 personen geldt een korting en een half uur langer genieten bovenop de standaard 2 uur. Omdat Wok Maxis 10 jaar bestaat willen zij dit graag samen vieren met haar gasten. Als je op de verjaardag zelf bij ons komt eten met 3 of meer personen krijg je van ons je All-Inclusive arrangement gratis!

Ook voor catering van uw evenement is Wok Maxis een prima adres. Voor groepen vanaf 15 personen verzorgen zij complete aziatische maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs.
De gerechten worden geleverd in warmhouders en u krijgt er uiteraard ook borden en bestek bij geleverd, want de afwas kunt u aan hun overlaten.

Wok Maxis is als elftalsponsor van JO15-1 al jarenlang trouwe sponsor van FC Zutphen en ook de club maakt regelmatig graag gebruik van haar diensten. De sponsorcommissie van FC Zutphen wil Wok Maxis bedanken voor de prettige samenwerking en wenst hen veel succes.

Wok Maxis
Vordenseweg 32
7231 PC Warnsveld
Tel: 0575-551426
Email: contact@wokmaxis.nl
www.wokmaxis.nl