blok-oranje-rood

FC Zutphen speelt thuis de topper tegen JVC Cuijk

blok-oranje-rood

FC Zutphen bevindt zich in een belangrijke periode. Afgelopen dinsdag was er de 4-0 winst tegen SV Waalstad. Dankzij de overwinning legde FC Zutphen beslag op de 1e periode. Zaterdag 19 februari speelt FC Zutphen om 15.30 uur de topper tegen JVC Cuijk. En een week later vindt de uitwedstrijd tegen concurrent VV Dieren plaats.

[ux_image id=”27675″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Twee topploegen

De topper tussen JVC Cuijk en FC Zutphen is een wedstrijd tussen 2 ploegen die vanaf het begin de ranglijst hebben aangevoerd. Het zijn ook de 2 ploegen met veruit het beste doelsaldo. Het wordt voor FC Zutphen ongetwijfeld een zware strijd.

De tegenstander

JVC Cuijk is een grote vereniging met jeugdteams die allemaal op divisie niveau spelen. De club is vanuit kostenoverwegingen vanuit de 3e divisie teruggekeerd naar het zaterdagvoetbal. In de 4e klasse werden ze direct kampioen. De club wil dan ook zo snel mogelijk weer doorstomen naar een hoger niveau.

Zware beproeving

FC Zutphen had afgelopen zaterdag het geluk aan haar zijde door de zware uitwedstrijd in Arnhem bij ESA met 2-1 te winnen. En dinsdag volgde een 4-0 overwinning op SV Waalstad. Daarmee blijft de ploeg nog steeds zonder puntverlies. FC Zutphen heeft een voorsprong van 4 punten op de directe concurrenten JVC Cuijk en VV Dieren. De komende 2 zaterdagen volgt dus een zware beproeving.

Prachtige voetbalzaterdag

Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e elftal speelt het 2e om 13.00 uur tegen middenmoter Sportclub Teuge. De mannen van het 2e staan 3 punten achter koploper FC Dinxperlo en mogen dus geen puntverlies lijden, om mee te doen om het kampioenschap. Ook deze wedstrijd belooft de nodige spanning. We hopen op veel publiek zaterdag!

Vind ik leuk 0