blok-oranje-rood

FC Zutphen op bezoek bij VV Dieren voor belangrijke topper

blok-oranje-rood

Op dinsdagavond 15 maart vindt om 20.00 uur de belangrijke topper tussen VV Dieren en FC Zutphen plaats. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Het Nieuwland in Dieren. FC Zutphen heeft een voorsprong van 4 punten op JVC Cuijk, met een wedstrijd minder gespeeld, en 7 punten op VV Dieren, met een gelijk aantal wedstrijden.

[ux_image id=”27787″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Winnen is belangrijk

De uitslag van deze wedstrijd is zeer belangrijk. Bij een overwinning behoudt FC Zutphen de grote voorsprong. Bovendien hebben ze dan de eerste competitiewedstrijd tegen alle mede-titelkandidaten gewonnen. Bij een nederlaag van FC Zutphen komen de naaste belagers weer dichterbij.

Mooie strijd

De gastheren uit Dieren beschikken over een uitstekend elftal, dat het tot nu toe goed gedaan heeft. Een misstap in de reeks uitslagen was de nederlaag tegen SV Waalstad. Dat was de eerste en enige nederlaag in deze competitie. Maar dat kan FC Zutphen ook gebeuren. Het zal daarom een mooie strijd worden. Mark Horsman is er waarschijnlijk weer bij is. Dat geldt niet voor doelman Joey Wolsink. Hij had graag tegen zijn oude club onder de lat gestaan. Maar een handblessure verhindert hem dat helaas. Zijn plek werd afgelopen zaterdag  overgenomen door Siem Isselman, doelman van de JO19-1.

Bekenden

Ook bij VV Dieren staat een jonge en zeer talentvolle doelman onder de lat namelijk Jonne Olyslager. Zijn vader Ron Olyslager was jarenlang een goede keeper bij De Graafschap en heeft in zijn zoon een waardig opvolger. Ook was Ron succesvol hoofdtrainer bij FC Zutphen, toen de ploeg nog in de 1e klasse speelde. Dat geldt ook voor de centrale verdediger van VV Dieren, Radjindher Banwari. Hij heeft een aantal jaren bij FC Zutphen op hoog niveau gespeeld. Een mooi weerzien dus van mensen die elkaar allemaal goed kennen en dat biedt ongetwijfeld de garantie voor een goede en spannende pot voetbal. FC Zutphen zal in Dieren gesteund worden door een grote en fanatieke supporters schare na de successen van de afgelopen tijd.

Gerjan Nijland

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 0