blok-oranje-rood

FC Zutphen ontvangt in de 2e bekerronde 1e klasser Tubantia

blok-oranje-rood

Op dinsdagavond 16 november staat de bekerwedstrijd tegen HVV Tubantia gepland. De aanvangstijd van de wedstrijd die op Sportpark ’t Meijerink wordt gespeeld is 20.00 uur. Tubantia is in goede doen want afgelopen zondag klopte men in Apeldoorn Columbia met 3-1. Een heel zware tegenstander dus voor FC Zutphen.

[ux_image id=”26161″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Een club met een rijke historie

Tubantia uit Hengelo (Ov) is een club met een rijke historie. Tot en met 1967 speelde de club 11 seizoenen in het betaalde voetbal. Daarna keerde men terug naar de amateurs, waarbij de club de laatste jaren in de top van het amateurvoetbal speelt tegen gerenommeerde clubs als Rohda Raalte, De Bataven en RKHVV.

Mooie uitdaging

Voor FC Zutphen vormt deze ontmoeting een mooie uitdaging. De ploeg kan laten zien waar het staat, na de 100% score in de eerste 7 competitiewedstrijden. Bovendien vormt deze wedstrijd een goede voorbereiding op de komende zeer belangrijke weken. Want dan staat de laatste wedstrijd van de 1e periode op het programma. En daarna ontmoet FC Zutphen achter elkaar de topploegen. De wedstrijd tegen JVC Cuijk, een van de directe concurrenten, wordt op zaterdag 4 december gespeeld. Beide clubs zijn op dit moment nog zonder puntverlies.

Mooie wedstrijd

We heten onze gasten van Tubantia van harte welkom en wensen beide ploegen een goede en sportieve wedstrijd toe.

Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0