blok-oranje-rood

FC Zutphen ontvangt dinsdag 15 februari SV Waalstad

blok-oranje-rood

FC Zutphen speelt op dinsdagavond 15 februari op het eigen Sportpark ‘t Meijerink tegen SV Waalstad. De wedstrijd tegen onze gasten uit Nijmegen begint om 20.00 uur. Bij winst pakt FC Zutphen de 1e periodetitel.

[ux_image id=”26274″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Zware kluif afgelopen zaterdag

Afgelopen zaterdag werd de competitie na een lange periode van wachten hervat. FC Zutphen had een zware kluif aan ESA Rijkerswoerd. In de slotfase van het duel maakte David te Slaa een prachtig doelpunt, dat FC Zutphen de volle winst opleverde. Dankzij de overwinning is de ploeg van trainer Mark Horsman nog steeds zonder puntverlies. Dat hopen we natuurlijk nog een tijdje vol te houden.

Debutant

Afgelopen zaterdag debuteerde Sandro Bruil voor FC Zutphen. Trainer Mark Horsman deed vanwege de afwezigheid van een aantal selectiespelers een beroep op meerdere jeugdspelers. Siem Isselman en Noah Bolt kregen een basisplaats. Ivan Staring en Sandro Bruil mochten invallen. De verwachting is dat ook dinsdagavond enkele jeugdspelers bij de selectie zitten.

SV Waalstad heeft de punten nodig

SV Waalstad staat op de 12e plaats in de 3e klasse A. De ploeg uit Nijmegen behaalde 5 punten in 7 gespeelde wedstrijden en is ongetwijfeld gebrand op een goed resultaat. Dat heeft de ploeg ook nodig om de aansluiting te behouden met een aantal directe concurrenten.

Aftrap 20.00 uur

De wedstrijd FC Zutphen – SV Waalstad stond gepland met een aanvangstijd van 19.30 uur. Dit is veranderd. De aftrap op Sportpark ‘t Meijerink is om 20.00 uur. We hopen op veel publiek en een mooie en sportieve wedstrijd.

Vind ik leuk 0