blok-oranje-rood

FC Zutphen en Sportclub Teuge zaterdag 6 mei alsnog in actie

blok-oranje-rood

Op zaterdag 6 mei vindt de vorige week afgelaste wedstrijd van FC Zutphen tegen Sportclub Teuge plaats. De wedstrijd ging niet door omdat er door een communicatiestoornis geen scheidsrechter aanwezig was. De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 15.00 uur op Sportpark ’t Meijerink.

Van belang voor beide ploegen

Met nog 4 wedstrijden te gaan voor beide teams, blijft het tot het eind toe spannend. FC Zutphen wil de ongeslagen status handhaven en Teuge strijdt tegen deelname aan nacompetitie om degradatie. De ploeg die 9e wordt is daartoe veroordeeld. Sp Teuge staat 9e en heeft 3 punten achterstand op SC Brummen met 1 wedstrijd minder gespeeld.

Op alle fronten nog strijd

Er is op 6 mei nog een inhaalwedstrijd, namelijk in Eerbeek. Daar strijden de plaatselijke Boys tegen Be Quick Zutphen. Eerbeekse Boys tracht rechtstreekse degradatie te ontlopen. En Be Quick strijdt voor het periode kampioenschap. Des te meer is het een uitstekende prestatie van FC Zutphen dat men in deze competitie, waar iedereen aan elkaar gewaagd is, nog ongeslagen is.

Mooie opwarmer

Ondanks dat het vakantietijd is, vindt er voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sp Teuge een mooie opwarmer plaats. Het 3e elftal kan namelijk om 12.30 uur in de wedstrijd tegen Beekbergen 2 kampioen worden. Het zou van dit team een geweldige prestatie zijn. Het kan voor FC Zutphen een mooie afsluiting van het seizoen worden. Want diverse teams naast het 3e, zoals bij voorbeeld de O19 en O23 strijden eveneens de komende weken volop voor het kampioenschap.
Kom daarom vanaf 12.30 uur zowel het 3e als het 1e aanmoedigen in hun belangrijke wedstrijden.

Gerjan Nijland

Vind ik leuk 4