Zondag 3 wint weer

Zondag 3 speelde uit in Deventer tegen DAVO 3. Beide teams hadden vooraf 6 punten en stonden in de middenmoot.

Vanaf de eerste minuut was het Zutphen die aan viel. Er werd goed gespeeld en DAVO werd overlopen. Helaas was de nauwkeurigheid / scherpte afwezig, want de vele kansen werden niet afgemaakt.
Na 20 minuten spelen werd er gescoord 0-1. DAVO kon er niets tegenin brengen behalve goed keeperswerk. Zutphen was aanvallend te sterk en scoorde voor rust nog 2 maal zodat de ruststand 0-3 werd.

Na rust was er een rommelige start bij Zondag 3 waardoor DAVO kansen kreeg,en het gevoel had iets te kunnen doen. De 1-3 viel dan ook,gelukkig hervond Zutphen zich en al snel was het verschil weer 3 >> 1-4. DAVO wilde aansluiten maar uit een counter werd het 1-5. Zutphen hield controle maar speelde slordig waardoor DAVO weer scoorde 2-5. Direct vanaf de aftrap werd de eindstand op t scorebord gezet 2-6. Een grote uitslag die nog hoger uit had moeten vallen.

Doelpuntenmakers: Robin 1x, Richard 2x en Niek 3x

Komende zondag thuis de topper tegen Twello 3.