Met een gehavend team en enkele invallers, begon Zondag 3 met goede moed tegen een onbekende tegenstander. Als snel bleek dat FC Zutphen het spel mocht maken en de tegenstander loerde op persoonlijke fouten. Die kwamen er dan ook waardoor er een lange bal kwam en werd afgemaakt 1-0. Zutphen 3 ging weer volop in de aanval en creëerde kansen voor de gelijkmaker, maar door balverlies werd het 2-0.

Men bleef erin geloven dat het goed kwam, en al snel werd het 2-1 door Patrick met een vernietigend schot. Helaas werden er domme fouten gemaakt en liep de stand op naar 4-1 waarbij Zondag 3 tweemaal op de paal schoot en op de lat.

Na rust werden de goede ideeën al snel teniet gedaan door weer naïef voetbal 5-1 en 6-1. WSV speelde puur op de counter en daar ging Zutphen slecht mee om. Toch ging men nog steeds volop in de aanval en kregen nog een beetje loon naar werken. De uitslag werd dan 6-3 waarbij een gelijkspel er nog in zat.

Helaas hebben zij teveel kansen nodig om simpel te scoren.

Komende zondag de laatste thuiswedstrijd tegen Voorwaarts uit Twello.

Erik Verbeek

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!