FC Zutphen onder de 23 heeft afgelopen dinsdagavond nipt verloren met 4-5 van OBW uit Zevenaar, dat de 2e plaats in neemt in de zondag 3e klasse.

De Zutphenaren speelden een zeer matige 1e helft. De spelers, die normaal geen teamgenoten zijn, moesten duidelijk nog aan elkaar wennen. De ruststand was 0-3, en pal na rust maakte OBW de 0-4. Daarna brak een sterke periode aan voor FC Zutphen en wist Alan Kader de score te openen, waarna Jesse de Vries en Sem Veeger zorgden voor de 2-4 en 3-4. OBW wist echter met een uitval de 3-5 te scoren, waarna het laatste woord was aan Lars Huber, die de 4-5 op het scorebord bracht. Verder kwamen de Zutphenaren niet, waardoor OBW in de volgende ronde van de Achterhoek Cup zit.

Het was een goede gelegenheid voor diverse jeugdspelers van het 2e elftal, JO-19 en JO-17 om ervaring op te doen op het niveau van de seniorenselectie.

Dat gold o.a. voor Lucas Hengstenberg, Alan Kader, Teun Isselman, Steije Kleijssen, Ezra Arends en Thijmen Veen. Van deze jongens zullen we ongetwijfeld de komende tijd nog horen.

GJN

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!