blok-oranje-rood

SuperSaturday met de MO11

blok-oranje-rood

Zaterdag 16 maart was het zover SuperSaturday!, voor het eerste stond er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Oranje Nassau. Helaas ging de ploeg van Taco Laurens met 3-1 onderuit in dit cruciale duel.

Maar, de MO11-1 van onze FC Zutphen was er bij !!

Voor de meiden de kans om zich te laten zien aan de club, met vlaggen zwaaien , aftrappen en als ballenmeiden hebben de dames geprobeerd het eerste te steunen en aan te moedigen. De aftrap van een meisje, Lynn Oosterveld, van de MO11 en een meisje van de JO8-5G, Femm Overmulder, leidden niet alleen de wedstrijd in maar was ook een mooi moment voor de Kick Off van het eerder al genoemde ontwikkelingsplan van FC Zutphen en de KNVB om de meiden en dames afdeling op een nog hoger plan te krijgen. De G achter de vermelding van het team staat voor gemixt. Dit omdat bij FC Zutphen ruimte is om zowel met jongens als met alleen meiden te voetballen.

De ontvangst op de club was geweldig voor de meiden van de MO11.

Onthaald worden met een drankje patatje en snack, wie wil dat niet!? Tijdens de aangeboden iets verlate lunch kregen de meiden hun instructies mee en maakten ze zich klaar voor hun “taak”. Want dat kunnen ze bij de MO11 wel, plezier maken maar ook serieus met hun sport bezig zijn. Vol overgave trotseerden ze de wind met hun vlaggen en ook als ballenmeisje voerden ze hun “taak” met plezier en passie uit. In de rust even opwarmen met een drankje en versnapering en weer door.

De meiden kunnen terug kijken op een hele leuke middag en met de complimenten van het eerste konden ze met een tevreden gevoel naar huis. Dank voor de activiteiten commissie die hier mee de meiden een topmiddag hebben gegeven en het eerste een steun in de rug hebben gegeven. Nog niet het resultaat maar door jeugd betrokken te maken komt dat vanzelf.

Samen Sterk!

Arno Overmulder

[foogallery id=”14722″]

Vind ik leuk 0