blok-oranje-rood

Ouders MO15-2 achter hekken geplaatst

blok-oranje-rood

Op twee meiden na hoefde geen van onze meiden vorige week te voetballen. Mila en Imke hadden vorige week onze MO15-1 nog even uit de brand geholpen en ze uiteraard toen de overwinning bezorgd. Na een weekje rust mochten we dus vandaag eindelijk weer voetballen.
Alles leek voor de tijd in kannen en kruiken. Alle meiden waren aanwezig en we hadden zowaar een scheidsrechter toegewezen gekregen. Wat kon er nog misgaan?

 

[gap]

Het lot

Helaas bleek op zaterdagochtend dat het lot anders had beslist. Onze topscorer Danisha was vrijdagnacht ziek geworden en een buikgriepje zorgde ervoor dat ze thuis moest blijven. Normaal zouden drie wissels ook nog voldoende moeten zijn om het eind van een wedstrijd te halen met voldoende fitte spelers, maar dat bleek helaas niet zo te zijn. Nina met haar enkel, Floor met haar voet en Isa met haar knie, moesten alle drie voortijdig naar de kant. Nienke moest daarom de wedstrijd afmaken, terwijl ze eigenlijk ook niet verder kon.

Scheids vermist

Tja, dat kan gebeuren. Gelukkig hadden we tenminste een scheidsrechter….dachten we. De beste man is nooit komen opdagen. Terwijl ik dit schrijf denk ik…misschien moeten we hem gaan zoeken. Voor hetzelfde geldt is er iets met de beste man gebeurd. Het programma ‘Vermist’ is al enkele jaren niet meer op tv, maar anders zou dit een mooie case zijn geweest. Er moet nu eenmaal een goede reden zijn om de kans aan je voorbij te laten gaan om het allerleukste MO15-2 team te fluiten.
Eén van de trainers kreeg daarom de fluit in de handen gedrukt. Blijkbaar was hij niet zo goed, want hij werd in de rust gewisseld voor Rianne Jansen van Dames 1. Zo werden we weer, net als twee weken geleden, geholpen door Dames 1. Rianne bedankt.

Geluidsoverlast

De club heeft trouwens geluisterd naar onze meldingen over geluidsoverlast tijdens wedstrijden. Het aantal schreeuwende moeders was behoorlijk toegenomen, vaders doen dat soort dingen natuurlijk niet. Dat geschreeuw kan natuurlijk niet, we komen hier nu eenmaal voor onze rust. De ouders waren daarom achter de hekken geplaatst. Ik ga er tenminste vanuit dat dat de reden was dat ze in grote aantallen achter het hek stonden. Misschien dat ze de hekken nog wat verder naar achteren moeten plaatsen. Sommige moeders waren namelijk nog steeds te horen.

Fc Zutphen MO15-2 vs Markelo MO15-1D

Oh ja, er werd ook nog gevoetbald. De letter D in MO15-1D was duidelijk te zien bij Markelo. Ze hadden een paar flinke dames rondlopen. De grote dames waren niet zozeer de reden dat we de wedstrijd verloren met 0-5. We hadden een paar goede kansen en helaas werd onze goal afgekeurd vanwege buitenspel. Voor de rest hadden onze meiden niet helemaal hun dag en zat een overwinning er niet in.

Als een wedstrijd even niet helemaal liep zoals gewenst, kun je altijd nog zeggen…weer lekker aan onze conditie gewerkt. Over conditie gesproken. Maandag hebben we een gasttrainer met veel ervaring in de hardloopwereld. De meiden zullen dus een looptraining krijgen. Wat dit precies inhoudt…we gaan het maandag zien.

Een trainer 

Vind ik leuk 0