blok-oranje-rood

De MO15-2 (en een half) halen in

blok-oranje-rood

Het zag er naar uit dat we een vrije zaterdag zouden hebben vandaag…tot dinsdagavond. Onze afgelastte wedstrijd van vorige week mochten we gaan inhalen. Zelf ben ik altijd voor. Hoe meer wedstrijden hoe beter. Dit gaf ons alleen wat weinig tijd om een team op de been te brengen. En het is de laatste weken gebleken dat we die tijd altijd hard nodig hebben. Ik kan me de laatste tijd geen wedstrijd herinneren dat we geen spelers hebben moeten lenen.

 

[gap]

Vijf spelers van de MO15-3

Doordat iedereen er vanuit ging dat we vrij waren hadden verschillende meiden al een alternatief programma bedacht. Zo misten we dus al vier meiden om die reden. Daarnaast hadden we nog wat blessures. De hakken zijn een probleem en het schijnt dat een pink en een deur ook geen goede combinatie is. Het kwam er dus op neer dat we vijf spelers moesten lenen om aan een comfortabele twee wissels te komen.
Het voordeel van een inhaalweekend is dat er vaak andere teams vrij zijn. Bij onze meidenafdeling is het helemaal top geregeld. Het was nog niet bekend dat we zouden spelen of van verschillende kanten werd er al hulp geboden. Uiteindelijk heeft de MO15-3 ons uit de brand geholpen door vijf van hun toppers uit te lenen. Youssra, Lynn, Lynn, Jahnesta en Lieke heel erg bedankt voor het meedoen. Trainers en leidster van de MO15-3, ook heel erg bedankt voor het organiseren. Het had nog wel wat voeten in de aarde, maar de moeite wordt erg gewaardeerd.

Fc Zutphen MO15-2,5 vs Kilder MO15-1

De warming-up verliep niet helemaal vlekkeloos. Onze keeper Imke was niet helemaal lekker geworden en moest daardoor de eerste helft even op de bank plaatsnemen. Gelukkig hebben we een hele goede stand-in in de vorm van Sophie. Maar….zie je dat strijdplan? Zie je die prullenbak

Het bleef lang 0-0. Bodil had nog een mooie actie waaruit bijna een goal kwam en niet veel later maakte ze zelfs een doelpunt. Helaas vond de grensrechter dat het buitenspel was…uiteraard vonden onze meiden van niet.
Sophie hield veel ballen tegen, maar helaas wisten de meiden van Kilder vlak voor het einde van de eerste helft toch nog te scoren.
Op een puntertje na, die net voorlang ging, hebben we de tweede helft weinig kansen meer gehad. Kilder wist daarentegen nog wel 3 doelpunten te maken.
Al met al hebben we terecht verloren. Er waren vandaag gelukkig weer genoeg positieve dingen om te zien. Het weer was goed, veel mensen langs de zijlijn, een groep sportieve meiden, een uitstekende grens- en scheidsrechter en de ranja smaakte goed.

Bal gezocht

Hopelijk kunnen we voor volgende week voldoende spelers op de been brengen. Andere meidenteams moeten dan ook weer spelen en dan hebben we de luxe niet dat we zomaar spelers kunnen lenen. We gaan het zien.

Oh ja…iemand nog een intrapbal van het merk Derbystar gevonden met blauwe vlakken?

Een trainer

Vind ik leuk 0