JO13-1 Elftal foto

JO13-1 overklast DCS met een doelpunten regen: 0-11

Ons JO13-1 heeft afgelopen zaterdag niets te duchten gehad thuis tegen DCS Zevenaar. Dit ondanks de hardnekkige blessureboeg; ditmaal geen wissels.
Maar al vanaf het eerste fluitsignaal bleken de kaarten direct te zijn geschud. Met meteen druk zetten en voortdurend vooruit blijven voetballen had Zutphen het overwicht! Hier had DCS geen antwoord op! ‘Zegge en schrijve’ lukte het DCS om 5 keer in de buurt bij de 16 van Zutphen te komen. Tot zover reikte hun actieradius. Wel 3 hoekschoppen die echter geen gevaar opleverde.
Het voetbal speelde zich voortdurend af op de helft van DCS. De rust werd afgetikt met een 5-0 voorsprong.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Het lukte ons JO13-1 wel om vanuit de posities te blijven voetballen en druk te blijven zetten. Enige vorm van weerstand was helaas niet meer te bespeuren bij de tegenstander. Uiteindelijk mocht, de foutloos fluitende scheidsrechter, een 0-11 overwinning schrijven op het wedstrijd formulier en inleveren bij het secretariaat.

Klasse jongens, volgende week staat DZC Doetinchem uit op het programma. We zijn benieuwd of de zegereeks een vervolg krijgt!