blok-oranje-rood

FC Zutphen JO15-1JM blijft steken op gelijkspel in Colmschate

blok-oranje-rood

Soms heb je van die wedstrijden… 2 klassen beter zijn, voortdurend op de helft van de tegenstander voetballen, kansen aan de lopende band creëren, te veel persoonlijke fouten en dan komt het er gewoonweg niet uit. Alsof er van tevoren een salonremisie was afgesproken. Het ontbrak aan werkelijke strijd bij beide teams. Uiteindelijk wordt het dan een ‘kop of munt wedstrijd’ met een 4-4 als einduitslag op het scorebord.

FC Zutphen was heer en meester aangaande het veldoverwicht. Maar Colmschate’33 JO15-1 bleek een geslepen sluipschutter in hun midden te hebben die heel makkelijk de trekker overhaalde in de counters doormiddel vanuit lange ballen naar voren. Zo lukte het Colmschate’33 een 0-2 achterstand weg te werken en zelfs een 3-2 voorsprong te creëren.

Met kunst en vliegwerk lukte het FC Zutphen terug te komen tot 3-3 maar enkele momenten later haalde dezelfde sluipschutter van Colmschate ’33 direct weer de trekker over en zette de stand op 4-3. Met een toegekende strafschop voor FC Zutphen in de slotfase van de rommelige wedstrijd werd het alsnog 4-4. Toch een punt mee naar Zutphen!

Gauw vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende wedstrijd thuis tegen VIOD JO15-1.

Verslag en foto: Perry Boersbroek

[ux_image id=”25924″]

Vind ik leuk 0