blok-oranje-rood

FC Zutphen JO15-1 zet Sp Lochem met een 2-1 overwinning opzij

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO15-1 heeft onder leiding van de nieuwe trainer Rico Stap de draad na de winterstop goed opgepakt met een knappe 2-1 overwinning op Sp Lochem JO15-1. Een beter affiche na de winterstop kon het team van Stap/Isselman zich niet wensen met als inzet plek 5 voor beide teams op de ranglijst.

Door de jaren heen staat deze derby tegen Lochem altijd garant voor stevige wedstrijden. Ook afgelopen zaterdag was dit wederom het geval. Vanaf het eerste fluitsignaal gaf het fysiek sterke Lochem vol gas wat vrijwel direct resulteerde in een 0-1. Zutphen was even de kluts kwijt maar kon zich snel herstellen door de bal sneller rond te tikken. Hier had Lochem moeite mee. Het lukte Zutphen vervolgens met hard werken een paar keer goed hoog druk te zetten waaruit twee verdiende doelpunten vielen. De rest van de wedstrijd, onder de goed leidende scheidsrechter Lendering, golfde het spel heen en weer. Stevige duels, pittige overtredingen en hier en daar een opstootje. Er werd weinig prijsgegeven aan beide kanten.

Door deze overwinning staat het team op plek 5 in de Hoofdklasse competitie met nog twee wedstrijden te gaan. Het streven is om te eindigen als nummer drie op de eindranglijst van de najaarscompetitie. Maar dan moeten de overige twee wedstrijden wel gewonnen worden. En dit is niet ondenkbaar met in de wetenschap dat nummers vier en drie nog twee wedstrijden voor de boeg hebben tegen de nummers 2 en 1. Succes JO15-1!

Vind ik leuk 0