FC Zutphen JO12-4 en JO12-5 tegen elkaar in actie

Als een aantal dagen hing de spanning in de lucht. De start van de 3e fase. En direct een bijzondere wedstrijd: de JO12-4 van FC Zutphen tegen… de JO12-5 van FC Zutphen. Wie gaat deze wedstrijd winnen?

Vrieskou

Zaterdagochtend, rond het vriespunt. Zou de wedstrijd wel doorgaan? En ja hoor, deze wedstrijd ging door, dus op naar het veld. Daar deelden beide teams 1 kleedkamer. Warm aankleden en het witte kunstgrasveld op. Na wat kunstwerken maken en een warming-up was de aftrap.

Mooie wedstrijd

Het werd een mooie wedstrijd, die lekker gelijk opging. De ruststand was 3-2 voor team 4, dat net voor de rust de 3-2 scoorde. In de rust toch maar even apart zitten, zodat de coach de voetballers van tips kon voorzien. Jammer dat team 5 in de 2e helft niet meer heeft kunnen scoren, terwijl ze wel veel aan de bal waren. Team 4 moest volop verdedigen, maar heeft ook nog 2x gescoord. Het is 5-2 geworden. De kinderen hebben een fijne voetbalochtend gehad.