Bekeravontuur JO15-1 ten einde ondanks 1-4 winst

Afgelopen zaterdag reisde de formatie van Boy Elshof en consorten af naar Raalte waar de bekerwedstrijd tegen Rhoda Raalte JO15-1 op het programma stond. Inzet: een ronde verder proberen te komen in de bekercompetitie. Niet zomaar een klusje in de wetenschap dat er dan flink gescoord moet worden voor het doelsaldo als WSV wint van Schalkhaar.  Maar Rhoda blijkt een taaie tegenstander te zijn en liet dat zien tijdens de eerste helft. Het spel golfde heen en weer met wat kansen voor beide teams. Met een 1-1  de rust in. Het kon nog alle kanten opgaan omdat er nog geen informatie over Schalkhaar -WSW beschikbaar was.  De tweede helft tapte ons JO15-1 uit een ander vaatje.  Met meer (hoog) druk zetten en feller de duels aan te gaan lukte het Rhoda niet meer echt in de buurt van ons 16 te komen. Hooguit wat hoekschoppen. Ons JO15-1 wist wel hun kansen de verzilveren. Een terechte 1-4 overwinning tegen de collega hoofdklasse.  Nu was het wachten op de uitslag Schalkhaar- WSV.

Dit liet aardig lang op zich wachten maar uiteindelijk kwam de verlossende informatie. WSV heeft met 1-5 gewonnen en is op doelsaldo +2 door. Hiermee beëindigd het bekeravontuur voor de JO15-1. Maaaaarrrr; toch niet slecht gedaan in deze poule: een winst en gelijkspel tegen divisieteams en een ruimte overwinning tegen een collega hoofdklasser. Een beste prestatie.  Klasse jongens!  Nu lekker verder ballen in de Achterhoek Cup en competitie.