blok-oranje-rood

Woensdag 13 september: Hanzestad Zutphen Go Walking Football Toernooi 2023

blok-oranje-rood

Op woensdag 13 september a.s. vindt het Hanzestad Zutphen Go Walking Football Toernooi 2023 plaats. Er doen 10 teams mee van deelnemende Walking Football clubs uit diverse hanzesteden. Het toernooi wordt gespeeld bij FC Zutphen, op het hoofdveld van Sportpark ‘t Meijerink.

Hanzejaar

Zutphen viert in 2023 samen met 8 andere Hanzesteden – Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen en Zwolle – het Hanzejaar. Het Hanzejaar is een ode aan de Hanzetijd, met een omvangrijk programma van evenementen en activiteiten. Het Hanzestad Zutphen Go Walking Football Toernooi is 1 van de activiteiten. Torenstad Go Walking Football is de organisator van het toernooi.

Programma

Rick Verschure, wethouder sport van gemeente Zutphen, opent het toernooi. Het volledige programma lees je op de website van Torenstad Go Walking Football. Er doen in totaal 10 teams mee aan het toernooi. Deze teams zijn ingedeeld in 2 poules. Na de gezamenlijke warming up worden de wedstrijden gespeeld. Ook is er natuurlijk een gezellige derde helft, met een hapje en een drankje en live muziek. Ben je nieuwsgierig naar Walking Football? Natuurlijk ben je van harte welkom om te komen kijken.

Vind ik leuk 2