blok-oranje-rood

Zaterdag 18 juni: Experience Day #2

blok-oranje-rood

Op zaterdag 16 oktober vorig jaar organiseerde ZutphenEnergie een Experience Day op de parkeerplaats van FC Zutphen. Je kon toen kennismaken met elektrisch autorijden. Dit gebeurde in samenwerking met verschillende autodealers in en rondom Zutphen. Zaterdag 18 juni is er opnieuw een Experience Day. Iets voor jou?

[ux_image id=”25528″ image_size=”original”]

[gap]

Testrit

Je maakt een testritje over de rondweg Leesten. Na afloop kun je in gesprek met een specialist die al jouw vragen beantwoordt over elektrisch rijden. Ook krijg je extra informatie over de verschillende auto’s. De Experience Day begint om 9.45 uur en duurt tot 16.00 uur.

[button text=”Inschrijven voor de Experience Day” color=”secondary” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.zutphenenergie.nl/energie-besparen/elektrisch-rijden/inschrijven/” target=”_blank”]

[gap]

Deel van de parkeerplaats in gebruik

De Experience Day vindt plaats op de parkeerplaats bij FC Zutphen. De eerste 3 parkeerstroken aan de linkerzijde bij het oprijden van de parkeerplaats worden speciaal voor de Experience Day gereserveerd. Kom je op de fiets naar de club? Let dan even extra goed op, want er rijden dus extra veel (en geluidloze) auto’s. Aanstaande vrijdagmiddag starten de voorbereidingen. Het deel van de parkeerplaats waar de Experience Day plaatsvindt wordt afgezet met linten.

Michiel van der Beek

Vind ik leuk 0