Project Z start na de herfstvakantie bij FC Zutphen

Structuur kan een kind helpen om overzicht aan te brengen in een drukke week. Project-Z is hierin gespecialiseerd en helpt kinderen bij hun weekplanning, zodat huiswerk afkomt en er genoeg tijd overblijft voor leuke dingen zoals sporten en afspreken met vrienden. Project-Z start na de herfstvakantie bij FC Zutphen.

Over Project Z

Er wordt in het algemeen best veel gevraagd van kinderen. Eerst een drukke schooldag, dan is er huiswerk, sport en hobby’s. En een beetje relaxen en afspreken met vrienden is ook fijn. Maar hoe deelt een kind zijn of haar week dan in? En hoe gaan ze om met verleidingen als telefoons, games en social media? Het helpt als een kind leert om structuur aan te brengen in een week. Zodat huiswerk op tijd af is, toetsen zijn voorbereid en er ook voldoende tijd overblijft voor sport en ontspanning. Project Z helpt hierbij. We starten na de herfstvakantie op het sportpark van FC Zutphen.

Meer over Project Z
Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!