blok-oranje-rood

Project Z start na de herfstvakantie bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Structuur kan een kind helpen om overzicht aan te brengen in een drukke week. Project-Z is hierin gespecialiseerd en helpt kinderen bij hun weekplanning, zodat huiswerk afkomt en er genoeg tijd overblijft voor leuke dingen zoals sporten en afspreken met vrienden. Project-Z start na de herfstvakantie bij FC Zutphen.

[ux_image id=”24320″]

[gap]

Over Project Z

Er wordt in het algemeen best veel gevraagd van kinderen. Eerst een drukke schooldag, dan is er huiswerk, sport en hobby’s. En een beetje relaxen en afspreken met vrienden is ook fijn. Maar hoe deelt een kind zijn of haar week dan in? En hoe gaan ze om met verleidingen als telefoons, games en social media? Het helpt als een kind leert om structuur aan te brengen in een week. Zodat huiswerk op tijd af is, toetsen zijn voorbereid en er ook voldoende tijd overblijft voor sport en ontspanning. Project Z helpt hierbij. We starten na de herfstvakantie op het sportpark van FC Zutphen.

[button text=”Meer over Project Z” color=”secondary” style=”underline” size=”large” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.fczutphen.nl/nieuws/clubnieuws/project-z-hulp-bij-planning-van-huiswerk-en-structuur-aanbrengen/”]

Vind ik leuk 0