blok-oranje-rood

Ontdek elektrisch rijden tijdens de Experience Day

blok-oranje-rood

Op zaterdag 16 oktober organiseert ZutphenEnergie een Experience Day op de parkeerplaats van FC Zutphen. Deze dag is georganiseerd om mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden. In samenwerking met verschillende autodealers in en rondom Zutphen zijn er voor deze dag zo’n 30 auto’s beschikbaar gesteld waar op afspraak een testrit in gemaakt kan worden. Zo kun je het elektrisch rijden ervaren. Iets voor jou?

[ux_image id=”25528″ image_size=”original”]

[gap]

Testrit

Je maakt waarschijnlijk een testritje over de rondweg Leesten. Na afloop kun je in gesprek met een specialist die al jouw vragen beantwoordt over elektrisch rijden. Ook krijg je extra informatie over de verschillende auto’s. De Experience Day begint om 9.45 uur en duurt tot 16.00 uur.

[button text=”Inschrijven voor de Experience Day” color=”secondary” radius=”99″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.zutphenenergie.nl/energie-besparen/elektrisch-rijden/inschrijven/” target=”_blank”]

[gap]

Deel van de parkeerplaats in gebruik

Het is zaterdag naar verwachting redelijk rustig op de club, omdat er vanwege de herfstvakantie door een groot aantal jeugdteams niet wordt gevoetbald. Hierdoor kan de Experience Day prima plaatsvinden op de parkeerplaats. De eerste 3 parkeerstroken aan de linkerzijde bij het oprijden van de parkeerplaats worden speciaal voor de Experience Day gereserveerd.

Even goed opletten zaterdag

Veel elftallen vertrekken voor hun uitwedstrijden vanaf de parkeerplaats en verzamelen bij de parkeerstroken bij trainingsveld 2. Zaterdag kan dat vanwege de Experience Day dus een keertje niet. Zoeken jullie even een andere verzamelplek? Kom je op de fiets naar de club? Let dan even extra goed op, want er rijden dus extra veel (en geluidloze) auto’s. Aanstaande vrijdagmiddag starten de voorbereidingen. Het deel van de parkeerplaats waar de Experience Day plaatsvindt wordt afgezet met linten.

Michiel van der Beek

Vind ik leuk 0