Ontdek elektrisch rijden tijdens de Experience Day

Op zaterdag 16 oktober organiseert ZutphenEnergie een Experience Day op de parkeerplaats van FC Zutphen. Deze dag is georganiseerd om mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden. In samenwerking met verschillende autodealers in en rondom Zutphen zijn er voor deze dag zo’n 30 auto’s beschikbaar gesteld waar op afspraak een testrit in gemaakt kan worden. Zo kun je het elektrisch rijden ervaren. Iets voor jou?

Testrit

Je maakt waarschijnlijk een testritje over de rondweg Leesten. Na afloop kun je in gesprek met een specialist die al jouw vragen beantwoordt over elektrisch rijden. Ook krijg je extra informatie over de verschillende auto’s. De Experience Day begint om 9.45 uur en duurt tot 16.00 uur.

Inschrijven voor de Experience Day

Deel van de parkeerplaats in gebruik

Het is zaterdag naar verwachting redelijk rustig op de club, omdat er vanwege de herfstvakantie door een groot aantal jeugdteams niet wordt gevoetbald. Hierdoor kan de Experience Day prima plaatsvinden op de parkeerplaats. De eerste 3 parkeerstroken aan de linkerzijde bij het oprijden van de parkeerplaats worden speciaal voor de Experience Day gereserveerd.

Even goed opletten zaterdag

Veel elftallen vertrekken voor hun uitwedstrijden vanaf de parkeerplaats en verzamelen bij de parkeerstroken bij trainingsveld 2. Zaterdag kan dat vanwege de Experience Day dus een keertje niet. Zoeken jullie even een andere verzamelplek? Kom je op de fiets naar de club? Let dan even extra goed op, want er rijden dus extra veel (en geluidloze) auto’s. Aanstaande vrijdagmiddag starten de voorbereidingen. Het deel van de parkeerplaats waar de Experience Day plaatsvindt wordt afgezet met linten.

Michiel van der Beek

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!