blok-oranje-rood

Aanmelden Ballfreunde Toernooi 2024

blok-oranje-rood

Ook in 2024 vindt het Ballfreunde Toernooi weer plaats op ons sportpark. Op 17 t/m 19 mei 2024 doen er weer teams uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland mee aan het internationale toernooi. Een mooie kans voor teams van FC Zutphen om tegen teams uit andere landen te spelen. Teams kunnen zich weer aanmelden om mee te doen.

Aanmelden Ballfreunde 2024

  • Je geeft je niet individueel op, maar als team
  • Deelname voor teams van FC Zutphen is gratis
  • Aanmelden kan via de Ballfreunde website en kies daarbij voor het toernooi Hanse IJsselcup

Overnachten

Sommige teams kiezen ervoor om tijdens het toernooi samen te overnachten. Wil je dat met jouw team? Kies dan bij aanmelding voor accommodatie tent. Bij de comments kunnen jullie daar aangeven of jullie willen kamperen op het terrein van FC Zutphen of dat jullie thuis slapen. Als jullie blijven slapen, kunnen jullie een ontbijt boeken voor 7 euro per persoon per dag. Ontbijt is niet verplicht.

Leeftijdsgroepen

Teams vanaf onder 8 t/m onder 15 kunnen zich aanmelden. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het aanmelden. Om zeker te zijn van een plek op het toernooi, zorg dan dat jullie voor 1 februari zijn aangemeld.

FC Zutphen gastheer

FC Zutphen is niet de organisator van het Ballfreunde toernooi, maar faciliteert wel de accommodatie. Bij vragen kunnen jullie terecht bij Michael, van de organisatie van Ballfreunde: michael.geile@ballfreunde.com.

Vind ik leuk 6

Artikel delen

Het laatste nieuws