blok-oranje-rood

Aanbieding: als supporter mee op trainingskamp naar Oostenrijk

blok-oranje-rood

FC Zutphen gaat ook dit jaar weer op trainingskamp. Van 14 t/m 21 augustus wordt in het Oostenrijkse Hochkrimml/Wald de basis gelegd voor het voetbalseizoen 2022 – 2023. Supporters zijn daarbij van harte welkom. Dit jaar tegen een nog scherper tarief! Ga je met ons mee? Dan volg je de 1e en 2e selectie van dichtbij en beleven we samen een fantastische week!

[ux_image id=”30862″ image_size=”original”]

[gap]

Extra sfeer dankzij FC Zutphen supporters

De organisatie, de spelers en de technische staf van FC Zutphen roepen leden, supporters en gezinnen op om aanwezig te zijn tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. We vinden het geweldig om jullie support te krijgen tijdens deze week. En het lijkt ons prachtig samen een gezellige week te hebben, want er zijn ook tal van niet-voetbalactiviteiten.

Verblijf in Hochkrimml

De selectie verblijft in Hochkrimml, een bergdorp op 1.700 meter hoogte, midden in het prachtige National Park Hohe Tauern. De dagelijkse hoogtetrainingen worden afgewerkt in het dorpje Wald bij de gastvereniging SC Wald. De wedstrijden worden gespeeld tegen clubs uit het Pinzgautal en (optioneel) Tirol. Je kunt daar als supporter bij zijn. Maar natuurlijk heb je ook alle tijd en gelegenheid om zelf of met je eigen gezelschap de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur.

Aanmelden om mee te gaan

Er hebben zich al ruim 25 supporters aangemeld. Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te gaan? Dat kan alleen, maar ook met een groep vrienden of familie. Aanmelden werkt als volgt:

Je krijgt vervolgens van de organisatie een ontvangstbericht en een voorstel voor een verblijf in Hochkrimml. Je dient wel op eigen vervoer af te reizen naar Hochkrimml.

Volledige programma volgt

Bij definitieve boeking ontvang je verdere informatie over de trainingen en wedstrijden van de selectie. Maar ook over de vele toeristische mogelijkheden die je kunt bezoeken in het prachtige Zillertal.

Opgave uiterlijk 10 juli

Je kunt je uiterlijk op 10 juli aanmelden om mee te gaan. Heb je nog vragen? Neem even contact op via e-mail: trainingskampfczutphen@outlook.com.

We hopen weer veel supporters te begroeten in het prachtige Oostenrijk,

Organisatie trainingskamp
Vind ik leuk 7