blok-oranje-rood

Jeugdvoetbal toen en nu met Guus Tieleman en Mark Bloemendaal

blok-oranje-rood

Een splinternieuwe aflevering van de FC Zutphen Podcast. Deze keer gaat het over jeugdvoetbal, talent en trainingen. Over toen en over nu. Speciale gasten: Guus Tieleman en Mark Bloemendaal.

[block id=”podcast-banners”]

Teun en Yannick zijn de hosts van deze aflevering. Ruud kreeg een snipperdagje. De luxe catering was wederom in handen van Evelien Theloesen. Waarvoor heel veel dank!

Samen met Guus en Mark praten de mannen over jeugdvoetbal en alle eigen ervaringen; als trainer en als voetballer. Guus vertelt over zijn aanpak met mooie anekdotes over zijn trainingen aan jeugdspelers.

Is er veel veranderd? Een tijd ging het een hele andere kant op volgens Guus. Maar Teun, 1 van de jeugdtrainers van nu, concludeert dat er nu inmiddels weer succesvol getraind wordt met oefeningen die soms nog best lijken op de oefenstof van Guus.

En Mark? Die vertelt over zijn jeugd. En over zijn debuut bij De Graafschap, zijn rentree bij FC Zutphen. En nog veel meer.

Veel luisterplezier!

Suggesties, tips en contact

Lekker luisteren. En het is leuk als je je abonneert. Heb je vragen, tips of suggesties? Mail ze naar podcast@fczutphen.nl.

[gap]

[gap]

Vind ik leuk 0