Een splinternieuwe aflevering van de FC Zutphen Podcast. Deze keer gaat het over jeugdvoetbal, talent en trainingen. Over toen en over nu. Speciale gasten: Guus Tieleman en Mark Bloemendaal.

Teun en Yannick zijn de hosts van deze aflevering. Ruud kreeg een snipperdagje. De luxe catering was wederom in handen van Evelien Theloesen. Waarvoor heel veel dank!

Samen met Guus en Mark praten de mannen over jeugdvoetbal en alle eigen ervaringen; als trainer en als voetballer. Guus vertelt over zijn aanpak met mooie anekdotes over zijn trainingen aan jeugdspelers.

Is er veel veranderd? Een tijd ging het een hele andere kant op volgens Guus. Maar Teun, 1 van de jeugdtrainers van nu, concludeert dat er nu inmiddels weer succesvol getraind wordt met oefeningen die soms nog best lijken op de oefenstof van Guus.

En Mark? Die vertelt over zijn jeugd. En over zijn debuut bij De Graafschap, zijn rentree bij FC Zutphen. En nog veel meer.

Veel luisterplezier!

Suggesties, tips en contact

Lekker luisteren. En het is leuk als je je abonneert. Heb je vragen, tips of suggesties? Mail ze naar podcast@fczutphen.nl.


Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud Jansen Venneboer
24 oktober 2021 12:31

Wanneer is een talent een talent? Tsja…… https://www.fczutphen.nl/columns/vijfde-gevoelens/maceo-rigters/

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!