Een bijzondere gast in de nieuwste aflevering van de FC Zutphen podcast. Joop Vreman was in 2 periodes voorzitter van onze club. Eerst bij Wilhelmina SSS. En in zijn 2e periode bij WHcZ (later FC Zutphen). Een verhaal van een echte clubman.

Teun en Ruud ontvingen Joop in de studio op Sportpark ‘t Meijerink. Joop vertelt uitgebreid over zijn eerste jaren als lid. Over zijn tijd als voetballer. Over zijn ijzeren conditie. Maar ook over zijn periode als voorzitter. Met veel hoogtepunten, maar ook met teleurstellingen en verdriet.

Een verhaal van een positieve clubman, die na al die jaren nog steeds dol is op zijn club. ‘Dankzij de fijne mensen’, zo zegt hij zelf.

Veel luisterplezier!

Suggesties, tips en contact

Lekker luisteren. En het is leuk als je je abonneert. Heb je vragen, tips of suggesties? Mail ze naar podcast@fczutphen.nl.


Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud Jansen Venneboer
11 december 2021 14:04

Prachtig interview met een prachtige man. Invalbeurten bij de veteranen als 16 of 17 jarige A junior waren mijn eerste stappen in het seniorenvoetbal. Met open mond de techniek van Jan Wasseveld staan bewonderen, en Jan van de Kolk kon er ook wel wat van als mijn geheugen me niet in de steek laat.

Rudie en Evelien Theloesen
11 december 2021 10:35

Wat een prachtige podcast van en met Joop! Met heel veel plezier en bewondering geluisterd naar deze charismatische man!!!

2
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!