blok-oranje-rood

’35+ voetbal is heerlijk: voetballen met je vrienden en veel gezelligheid’

blok-oranje-rood

In deze aflevering van de FC Zutphen Podcast zijn 2 echte clubmannen te gast. Als kleine jongen begon hun voetballeven bij onze club. En na al die jaren genieten ze nog steeds van een echte voetbalzaterdag.

[block id=”podcast-banners”]

Ralph Dangremond en Freek Hubert doorliepen de jeugdafdeling van onze club. Ze haalden allebei het 1e elftal. Tegenwoordig spelen ze ieder met een eigen groep vrienden op vrijdagavond in de 35+ competitie.

Het duo vertelt over hun eigen jeugd bij onze club. Over trekdroppen, schuimblokken, voetbalplezier en een broodje frikadel. Maar ook over de charme van 35+ voetbal. FC Zutphen heeft inmiddels 9 35+ teams en ook 2 45+ teams. Maar hun betrokkenheid bij de club gaat veel verder dan alleen hun eigen voetbalplezier. Ze vertellen ook over hun werkzaamheden als vrijwilliger en trainer. En het belang van aandacht, sfeer en plezier bij jeugdteams, ook van niet selectieteams.

Echte clubmannen, voor wie gezelligheid en voetbal heel belangrijk is. Veel luisterplezier!

Suggesties, tips en contact

Lekker luisteren. En het is leuk als je je abonneert. Heb je vragen, tips of suggesties? Mail ze naar podcast@fczutphen.nl.

[gap]

[gap]

Vind ik leuk 0