In deze aflevering van de FC Zutphen Podcast zijn 2 echte clubmannen te gast. Als kleine jongen begon hun voetballeven bij onze club. En na al die jaren genieten ze nog steeds van een echte voetbalzaterdag.

Ralph Dangremond en Freek Hubert doorliepen de jeugdafdeling van onze club. Ze haalden allebei het 1e elftal. Tegenwoordig spelen ze ieder met een eigen groep vrienden op vrijdagavond in de 35+ competitie.

Het duo vertelt over hun eigen jeugd bij onze club. Over trekdroppen, schuimblokken, voetbalplezier en een broodje frikadel. Maar ook over de charme van 35+ voetbal. FC Zutphen heeft inmiddels 9 35+ teams en ook 2 45+ teams. Maar hun betrokkenheid bij de club gaat veel verder dan alleen hun eigen voetbalplezier. Ze vertellen ook over hun werkzaamheden als vrijwilliger en trainer. En het belang van aandacht, sfeer en plezier bij jeugdteams, ook van niet selectieteams.

Echte clubmannen, voor wie gezelligheid en voetbal heel belangrijk is. Veel luisterplezier!

Suggesties, tips en contact

Lekker luisteren. En het is leuk als je je abonneert. Heb je vragen, tips of suggesties? Mail ze naar podcast@fczutphen.nl.


Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!