blok-oranje-rood

Vriendenteam O23 zoekt keeper

blok-oranje-rood

Voor het eerst in de historie heeft onze mooie club een O23 team ingeschreven bij de KNVB. Ons team bestaat uit senioren in de leeftijdsgroep van 19 tot 23 jaar. Voor dit nieuwe team zoeken we nog een keeper. Wie helpt ons?

[ux_image id=”24919″]

[gap]

Voor elkaar door het vuur

Al jaren voetballen wij met elkaar, waardoor er een hecht vriendenteam is ontstaan. Op elkaar ingespeeld zijn wij zeker, iedereen kent elkaars kracht en ook uitdaging. Dit betekent dat – naast onze individuele kwaliteiten – het collectief sterk is. Wij gaan voor elkaar door het vuur en strijden samen.

Derde helft

Ook de 3e helft is voor ons belangrijk: na afloop vieren we onder het genot van een heerlijk biertje de overwinning. En heel soms verwerken we een teleurstelling. En dan gaan we weer door!

Keeper gezocht

Waar het bij ons nog aan ontbreekt is een vaste keeper. Elke week lenen we een keeper van een ander team. Dat is fijn, maar we zoeken liever een structurele oplossing. Welke keeper heeft zin om zich bij ons aan te sluiten? Je zult warm worden onthaald. Plezier staat voorop en het niveau is hartstikke goed. Resultaat bekerwedstrijden: 3 wedstrijden gespeeld, 9 punten.

Aanmelden of meer info

We zingen in de kleedkamer regelmatig:  ‘Wij gaan Europa in!’ Ga jij met ons mee? Voor informatie of een proeftraining: bel onze trainer Mike Wesselink: 06 532 581 13.

Vind ik leuk 0