blok-oranje-rood

Inzamelingsactie voor Sebastiaan Kuiken

blok-oranje-rood
Sebastiaan Kuiken kreeg eerder dit jaar de diagnose ALS. Een keiharde klap voor hemzelf, zijn familie en zijn vrienden. ALS heeft het leven en de dromen van Sebastiaan volledig overhoop gehaald. De moeder en zus van Sebastiaan zijn een inzameling gestart om een (rolstoel)bus met speciale joystick-besturing te kunnen betalen. De bus moet Sebastiaan een deel van zijn vrijheid en zelfstandigheid teruggeven. Hij kan dan zijn kinderen wegbrengen of er samen met zijn gezin op uit.

Jarenlang actief bij FC Zutphen

Sebastiaan voetbalt al sinds zijn jonge jeugd bij onze club. Jarenlang deed hij ook veel vrijwilligerswerk. De laatste 25 jaar voetbalde hij in een vriendenteam. Eerst het 9e elftal en later in de 35+ competitie. Twee jaar geleden moet Sebastiaan door aanhoudende blessures stoppen met voetbal. Maar via zijn voetballende dochter en voetbalvrienden blijft Sebastiaan verbonden met de club.

Doneer jij ook?

Er is een flink bedrag nodig voor een bus met joystick-bediening. Elke donatie is daarom meer dan welkom. Een donatie doe je eenvoudig online, waar je via iDeal kunt betalen. Het zou mooi zijn als we met onze club kunnen helpen om de wens van Sebastiaan te realiseren. Jij doet toch ook mee?!
Vind ik leuk 23