blok-oranje-rood

In memoriam: Loek van der Heijden

blok-oranje-rood

FC Zutphen ontving het droevige bericht dat op 77-jarige leeftijd is overleden

Loek van der Heijden

*Doetinchem 30-09-1943  † Zutphen 10-03-2021

Loek was vele jaren een bekwame verzorger bij met name FC Zutphen (zat). Hij was hier de 1e assistent van Dick Heusinkveld, de medische verzorger van het 1e elftal. Veel voormalige 1e-elftalspelers zullen zich Loek herinneren als de man die voor iedereen klaarstond en moeilijk ‘nee’ kon zeggen, als hem om hulp werd gevraagd.

Loek was de kwartiermaker van verschillende trainingskampen van FC Zutphen (zat). Ook bij het internationale U13 Tournament was hij present, om overal waar het nodig was de EHBO-diensten te verzorgen.

Voordat Loek zich bij FC Zutphen als verzorger/EHBO’er verdienstelijk maakte, was hij in soortgelijke functies actief bij andere sportclubs in de regio. Daarnaast was hij een betrokken vrijwilliger op het Rode Kruis schip de Henry Dunant. Maar het jaarlijkse hoogtepunt was voor Loek toch wel de Vierdaagse van Nijmegen.

De sportwereld in het algemeen en FC Zutphen in het bijzonder verliezen in Loek een gezellige persoonlijkheid, altijd goed gehumeurd, steevast met een lach op zijn gezicht, vol met grappen en grollen. Veel leden en volgers van FC Zutphen zullen hem om dit alles dan ook niet snel vergeten.

We wensen de naaste familie de komende tijd veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Vind ik leuk 1