blok-oranje-rood

In memoriam: Jan Heppen

blok-oranje-rood

Op donderdag 23 mei 2024 overleed op 73 jarige leeftijd ons oud lid en oud bestuurslid

Jan Heppen

Jan raakte eind jaren 90 bij onze vereniging betrokken, na de fusie tussen Wilhelmina SSS en Hercules. Jan was bij Hercules erg actief. Zo was hij leider, grensrechter en verrichtte ook jarenlang bardiensten.

Jan had een open en sympathiek karakter. Zoals op de rouwkaart staat vermeld, was hij een ‘man van samen’. Die eigenschappen kwamen zeer van pas bij het samengaan van beide verenigingen. Het was daarom ook heel logisch dat Jan deel ging uitmaken van het nieuwe bestuur. Hij was daarbij een verbindende kracht.

Een aantal jaren was Jan actief als bestuurslid voor de velden en de accommodatie. Toen hij uit het bestuur ging werden zijn activiteiten voor de club wat minder, doordat hij volop mee hielp in het bedrijf van zijn zoon Marco.

Jan kreeg in februari j.l. de gevreesde ziekte. Heel bijzonder was het, dat hij die geduldig droeg en er geen klacht over zijn lippen kwam. En dat terwijl hij wist dat het einde in dit leven nabij was, en dat hij afscheid moest nemen van zijn geliefden.

Voor onze club was Jan een van de mensen die de basis heeft gelegd voor het huidige FC Zutphen, waarvoor we hem heel dankbaar zijn.

We wensen Liesbeth, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe om dit zware verlies te dragen.

Namens bestuur en leden van FC Zutphen,

Gerjan Nijland
Voorzitter

Vind ik leuk 26