blok-oranje-rood

In memoriam: Gerrie Groters – Boesveld

blok-oranje-rood

Ons bereikte het droevige bericht dat op 20 januari jl. op 86 jarige leeftijd is overleden

Gerrie Groters

Lid van verdienste

Mevrouw Groters heeft vanaf de Wilhelmina SSS tijd tot aan ons nieuwe complex veelvuldig in de kantine gestaan om iedereen te voorzien van een lekker kopje koffie. Ze was altijd erg betrokken bij de club en was daarom ook tot lid van verdienste benoemd.

Haar grote betrokkenheid bleek vooral uit het feit dat ze midden jaren 80 het beheer en de eindverantwoordelijkheid van de kantine over nam, samen met de heer Van Spankeren. Ze was vele jaren lang het eerste aanspreekpunt in het clubgebouw op het Helbergen als mensen daar binnen kwamen. Ze deed dit op een leuke en vlotte wijze. Ze stak vele jaren heel veel tijd in haar club Wilhelmina SSS, en was een van de boegbeelden van de club, ook tijdens het 50 jarig jubileum.

Des te meer respect had men voor haar, dat ze al dit vrijwilligerswerk deed, terwijl ze al jong weduwe was, en ook nog eens 3 jongens in haar eentje moest opvoeden. Maar ondanks dat, was ze een opgewekt persoon. Helaas overleed jaren later haar zoon Martin op jonge leeftijd.

Mevrouw Groters is een vrouw die in haar leven veel heeft meegemaakt, en voor wie het leven lang niet altijd gemakkelijk is geweest. De kinderen en kleinkinderen gaven het aan op de kaart. In de laatste jaren is ze langzaam weggegleden. Een moeilijk proces voor de kinderen, maar vooral ook voor haar zelf. We wensen haar toe dat ze de rust heeft gevonden na een bewogen leven, en we wensen kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe.

Namens alle leden en het bestuur van FC Zutphen

Peter Verhey

 

Vind ik leuk 0