blok-oranje-rood

In memoriam: Dien te Loo

Afgelopen woensdag 18 mei overleed op 88-jarige leeftijd

mevrouw Dien te Loo

Lid van verdienste van FC Zutphen

Dien was samen met haar man Gerard, de kinderen en de kleinkinderen jarenlang betrokken bij Wilhelmina SSS, WHcZ en uiteindelijk FC Zutphen. Op Sportpark Helbergen, de thuishaven van Wilhelmina SSS, was ze jarenlang coördinator van de vrijwillige schoonmaakploeg van het clubhuis. Zelf werkte ze ook volop mee. Maar haar kracht en charme lag toch vooral bij het vragen en motiveren van de vele vrijwilligers die door haar bij de club betrokken raakten. Dat deed ze niet op een dwingende, maar sympathieke wijze, waardoor men nauwelijks ‘nee’ kon zeggen.

Na het overlijden van haar man Gerard, deed ze een stapje terug. Maar ze bleef zeer betrokken en organiseerde samen met Henk de Boer de seniorentafel, die voor en na de wedstrijd van het 1e bij elkaar kwam en waar het gezellig toeven was, met een positieve aansporing naar het team, maar ook een kritische blik. Na het overlijden van een aantal ouderen van deze tafel, ging het met de gezondheid van Dien ook langzaam achteruit. Eerst ging ze nog mee naar uitwedstrijden, maar dat lukte na enige tijd niet meer. Ook het bezoek aan het clubgebouw van FC Zutphen werd haar te zwaar.

De laatste jaren verbleef ze in verzorgingshuis Sutfene. Ze overleed afgelopen woensdag na een druk maar liefdevol leven. Deze liefde en sympathie heeft ze ook aan velen binnen de vereniging gegeven, waardoor we haar in dankbaarheid mogen gedenken.

Bestuur en leden van FC Zutphen

[gap]

Vind ik leuk 15

Artikel delen

Reageren

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudie en Evelien Theloesen
24 mei 2022 14:53

Mooie herinneringen aan tante Dien💫

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x