blok-oranje-rood

In Memoriam Ben Henrix

blok-oranje-rood

 

Verwacht en toch onverwachts is na een lidmaatschap van 64 jaren ons ere-lid Ben Henrix overleden. Hij is 72 jaar geworden.

Ben was afkomstig van onze fusiepartner vv Hercules. Ook bij deze voorganger van FC Zutphen heeft hij meerdere functies uitgeoefend. Tijdens de totstandkoming van de huidige voetbalaccommodatie ’t Meijerink heeft Ben een bijdrage geleverd waarbij zijn kennis en kunde en inbreng voor de vereniging van onschatbare waarde zijn geweest.

Ook na de verhuizing is Ben – als lid van de Stichting Voetbalaccommodatie ’t Meijerink – actief gebleven bij onze club, juist om de laatste punten op de i te zetten. Met zijn kenmerkende stijl en benadering heeft hij bijgedragen aan FC Zutphen waar we tot op de dag van vandaag en in de toekomst de vruchten van plukken. Zelfs tijdens zijn ziekteperiode liet Ben zich niet onbetuigd en bleef wanneer het maar enigszins kon FC Zutphen bezoeken. De betrokkenheid van Ben bij het wel en wee van de club, was groot.

Als FC Zutphen en Stichting Voetbalaccommodatie ’t Meijerink herdenken we Ben als een groot clubman en bestuurder. We wensen de familie Henrix veel sterkte met het verwerken van het verlies van Ben.

In overleg met de familie hebben wij de rouwadvertentie op onze website geplaatst.

Namens bestuur en leden
FC Zutphen
Hans van Bel

Namens bestuur
Stichting Voetbalaccommodatie ‘t Meijerink
Hans van Geffen

Vind ik leuk 1