blok-oranje-rood

In memoriam: Ab Mulder

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag 8 oktober overleed op 75-jarige leeftijd Ab Mulder. Ab was jarenlang lid en zeer betrokken bij onze vereniging. In de jaren 70 was Ab, naast verdienstelijk speler, ook bestuurslid van Wilhelmina SSS. Door zijn sterke persoonlijkheid, maar ook
zijn bereidheid altijd voor anderen klaar te staan, was hij een goed en betrokken bestuurslid.

Door de vele contacten die Ab had vanuit zijn werk bij de IJsselflat kende hij veel mensen. Men deed dan ook nooit tevergeefs een beroep op Ab.

Na zijn actieve voetbalcarriere was Ab vele jaren scheidsrechter, een activiteit waar hij veel plezier aan beleefde, en in uitblonk. Voor onze club was hij assistent-scheidsrechter bij het 2e en ook een aantal jaren leider van het 1e elftal. Ook zorgde hij ervoor dat er in de IJsselflat oud papier verzameld werd voor zijn club, wat jaren lang een mooi bedrag opleverde.

Ab kwam na zijn pensioen vaak kijken bij FC Zutphen. Vooral bij het 1e elftal was hij erg betrokken. De laatste jaren waren voor hem en zijn gezin moeilijk. Door een ernstig infarct kreeg hij lichamelijke beperkingen en was hij gebonden aan een rolstoel. Zijn belangstelling voor anderen en zijn spontaniteit, die hem zo kenmerkten, leden daar echter niet onder.

We zullen Ab blijven herinneren als zeer gewaardeerd lid van onze vereniging. En we wensen zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen heel veel kracht en sterkte toe om dit zware verlies te kunnen dragen.

Bestuur en leden van FC Zutphen

Vind ik leuk 13