blok-oranje-rood

Einde van een tijdperk voor de MO17-1 en hun trainers

blok-oranje-rood

Van MO13-1 tot en met MO17-1. De afgelopen (bijna) 5 jaar hebben Tommy Eimers en Arno Overmulder onze meiden naar beginnende dames gebracht. Op het veld maar ook daarbuiten. Na jaren van intensieve samenwerking gaat dit team helaas uit elkaar vallen. Er gaan enkele meiden door naar de MO20 en er blijven enkele meiden achter bij de MO17. Lastig, maar ook begrijpelijk.

Einde van een tijdperk

Er komt hiermee ook een einde aan een tijdperk Tommy en Arno. Tommy stopt en Arno blijft bij de MO17. Een uniek duo dat dag in dag uit klaarstond voor onze meiden. En voor elkaar. Een koppel dat gezelligheid, vriendschap, sportiviteit, de voetballer als mens, iedereen is gelijk hoog in het vaandel zetten bij FC Zutphen. Wat hadden jullie een lol, samen met de meiden. Er zijn veel vriendschappen ontstaan, mede dankzij jullie.

Afscheid en dank

Wat een bijzonder team hebben jullie neergezet. Jullie hebben afgelopen zaterdag een sportief uitje gehad met karten, kanoën en een BBQ. In stijl afscheid genomen van elkaar, met een lach en een traan. Dank voor de steun en sportieve ontwikkeling van onze kinderen.

Mede namens alle ouders van de MO17-1,

Ivo

Vind ik leuk 6