blok-oranje-rood

Bouwcommissie vernieuwde kantine in het zonnetje gezet

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag bedankte FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga namens de hele club de groep vrijwilligers die samen hebben gezorgd voor de prachtige vernieuwde kantine. Dat gebeurde tijdens de rust van de wedstrijd FC Zutphen – Sp Eefde. Met deze dikverdiende blijk van waardering werd de vernieuwde kantine vervolgens ook officieel geopend.

[ux_gallery ids=”25073,25069,25070,25072,25071″ style=”none” type=”slider” columns=”2″ depth_hover=”2″ auto_slide=”6000″]

[gap]

Het woord van dank en de opening stond al eerder op het programma. Maar vanwege de corona omstandigheden moest het feestelijke moment een paar keer worden uitgesteld. Afgelopen zaterdag kwam het er wel (eindelijk) van.

Sterk staaltje ondernemerschap

FC Zutphen is dankbaar voor de geweldige inzet van deze vrijwilligers. De metamorfose die de kantine heeft ondergaan is een prachtig voorbeeld van ondernemerschap. Samen een plan maken, schouders eronder en het vervolgens ook daadwerkelijk realiseren. Met een geweldig resultaat. Bij FC Zutphen draait het om voetballen: lekker voetballen, plezier maken en elkaar rondom voetbalmomenten veel ontmoeten. Dat doen we dankzij de bouwcommissie van de kantine in een prachtig vernieuwde kantine.

Veel dank

Christiaan, Axel, Peter, Bianca, Danielle, Evert, Anjo, Bauke, Theo en Addy: bedankt!

Vind ik leuk 0