blok-oranje-rood

Scheidsrechters bedankt!

blok-oranje-rood

Vandaag kon er weer eens ouderwets fijn gevoetbald worden. Het was overwegend droog, de velden waren mooi groen en de jongens en meiden hadden er overduidelijk zin in. Mede dankzij de scheidsrechters verliepen de wedstrijden goed en sportief. Scheidsrechters, dank daarvoor!

[ux_gallery ids=”22914,22915,22916,22917,22918,22919″ style=”none” type=”slider” columns=”1″ depth_hover=”2″ slider_nav_style=”circle” auto_slide=”5000″ image_hover=”glow”]

Foto’s: Hans ten Brinke

Vertrouwd

Er werd op 4 velden gevoetbald en dat zag er al snel weer vertrouwd uit. Fanatieke koppies, felle duels, een beetje praten tegen elkaar en soms ook tegen de scheidsrechter. Als grapje, maar ook even klagen, een beetje klieren over en weer of een te forse overtreding. Het hoort er allemaal bij. Aan de scheidsrechter de taak om een grens te trekken, voor duidelijkheid te zorgen of een discussie af te kappen. Maar ook scherp te zijn op details en behulpzaam te zijn als er een speler geblesseerd is. Het gebeurde allemaal vandaag.

Heerlijk voetballen

Dankzij veel vrijwilligers kon er weer heerlijk gevoetbald worden. En van die vrijwilligers pikken we de groep scheidsrechters er vandaag even uit: bedankt, mede dankzij jullie hebben we weer heerlijk kunnen voetballen vandaag.

Vind ik leuk 0