Tientallen FC Zutphen teams speelden gisteren weer eens een echte wedstrijd. Maar na maanden van veel trainen en onderlinge oefenpotjes mochten ook de trainers, leiders en grensrechters weer eens ‘om het echte’ in actie komen. Ze genoten daar zichtbaar van!

Foto’s: Hans ten Brinke

Begeleiding

Opstelling maken, tactiek afstemmen, wat laatste kleine aanwijzingen. Of een flinke peptalk om hun team goed aan de wedstrijd te laten beginnen. Aan de trainers en leiders was goed te merken dat ze de wedstrijden om de Regio Cup serieus namen. Logisch natuurlijk. Maar naast hun serieuze wedstrijdvoorbereiding was er ook tijd voor wat goede grappen. Plezier maken bij het voetballen is minstens zo belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de grensrechters. Goed opletten of de bal over de lijn is, wel of geen buitenspel? Ook de grensrechters konden hun scherpte weer eens testen.

Goed voor elkaar

En ondertussen heeft de teambegeleiding ook een belangrijke rol bij het welzijn van hun team. En voor elkaar. Loopt alles zoals het moet? Is alles geregeld? Heeft iedereen drinken? Dankzij Dick Vosselman komt er bij elk veld drinken voor de spelers. En er is koffie of thee voor de begeleiding. Met zijn wagen bereikt ome Dick razendsnel alle uithoeken van het sportpark. Zo is hij er ook als eerste bij als er een blessure is op 1 van de velden.

Perfect geregeld

Alles voor elkaar en perfect geregeld. Precies zoals het moet. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Bedankt vrijwilligers, in welke functie dan ook, dat jullie het voetballen voor de jeugd mogelijk maken. FC Zutphen: lekker voetballen. Goed voor elkaar.

8 vind-ik-leuks

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!