Hier doen we het voor

De afgelopen jaren ben ik vanuit de TC nauw betrokken geweest bij de club. Bij de leuke zaken. Maar helaas ook bij de minder leuke situaties, die er nu eenmaal ook binnen zo’n grote club zijn. Nu werd ik gisteren ineens geraakt door een beeld. En daardoor weet ik weer precies waar we het met zijn allen voor doen…

Nu kwam dit mooie moment dit keer niet door alle goede resultaten die worden geboekt over de gehele linie binnen onze vereniging. Ook door de fantastische goal van Nando Bleumink, die na een dubbele overstap schitterend scoorde voor FC Zutphen (zat) 2, kwam het niet. Zelfs niet van alle blije en fanatieke gezichten bij de Mini’s, die na een jaar trainen eindelijk echte wedstrijdjes konden spelen tegen leeftijdsgenootjes van andere clubs.

Foto: Hans ten Brinke

Nee, het was deze foto, van het 1e elftal na de overwinning op Uni VV die dit weekend voor mij zo speciaal was. Hierin kwam voor mij heel veel samen. Het gaat me hier niet om de overwinning, of omdat het het 1e elftal is. Maar het gaat om wat ik zie op de foto. Dat het een foto is van een frisse, jonge en positieve groep spelers waar het plezier en de sportieve ambitie vanaf spat. Een team waarin jonge spelers vanuit onze jeugdteams een plek krijgen. Een team waar de ervaren spelers, na toch een paar pittige seizoenen, de lat qua instelling en prestatie hoog blijven leggen. En een team waar ook plek is voor spelers van buiten onze vereniging. Dit is een team waar je bij wilt horen, van een vereniging waar je bij wilt horen.

Wij. Zijn. Nog. Lang. Niet. Klaar.

Eelco Wortel,
Voorzitter Technische commissie

eelco wortelMieke hoetinkRuud Jansen Venneboer

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mieke hoetink
Volger
Mieke hoetink (@mieke)
Offline
5 oktober 2021 14:27

Wat een rake beschrijving, precies dit!

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!