‘Teun Isselman en Floris de Boer even wisselen graag’

Afgelopen zaterdag werd de officiële teamfoto van de 1e selectie van FC Zutphen gemaakt. Altijd weer een bijzonder moment. Zoiets lijkt eenvoudig, maar het vraagt om de nodige voorbereiding en coördinatie. En ook op het moment zelf is flexibiliteit van (vooral) de hoofdrolspelers nodig. Flinke klus dus, maar… het resultaat mag er zijn. Of niet?

Teamfoto FC Zutphen seizoen ’21-’22

Zorgvuldig werden de posities bepaald. Kraagjes recht, shirts in de broek. ‘Wacht. Wissel! Teun Isselman en Floris de Boer, even wisselen graag.’ En daarna klikte fotograaf Hans ten Brinke er flink op los. ‘Wacht. Stop!’ Een klant van Argos tankstation deed wel erg lang over zijn tankbeurt en blijkt vol in beeld te staan. De man wordt vriendelijk verzocht vaart te maken. En zo werd uiteindelijk de definitieve foto geschoten…

Foto: Hans ten Brinke

Fotograaf: Hans ten Brinke

Spelersfoto’s

Ook werd er van elke speler een serie foto’s gemaakt. Het seizoen is 3 wedstrijden onderweg. FC Zutphen liet in die 3 wedstrijden zien klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. En nu ook met officiële spelersfoto’s.

Ruud Jansen VenneboerRuud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!