De wedstrijd FC Zutphen – Uni VV werd uitgezonden via livestream. Dat gebeurde voor het eerst in de clubhistorie. Dankzij deze livestream konden volgers van beide clubs de wedstrijd rechtstreeks via internet volgen.

Foto: Hans ten Brinke

Al jaren zendt FC Zutphen Internet TV samenvattingen van wedstrijden van het 1e elftal uit. We zijn dus al jaren flink verwend. De aangescherpte Corana maatregelen zorgden noodgedwongen voor een primeur. Er werd een livestream opgezet. En daardoor was het mogelijk om onderweg met je mobiel of thuis vanaf de bank rechtstreeks naar de wedstrijd te kijken.

Reacties positief

Naar de wedstrijd keken voor rust gemiddeld 140 mensen. Na rust liep het kijkersaantal op naar gemiddeld 180. Veel FC Zutphen leden hebben al positief gereageerd op de livestream service en de kwaliteit van de uitzending. Via deze weg ook nogmaals een dank aan het team van FC Zutphen Internet TV. Afgelopen zaterdag waren dat Gerjan Nijland (rechtstreeks commentaar), Joop Vreman (technische coördinatie) en cameraman en videoproducer Henk Nijland. Zij kregen daarbij in de voorbereiding hulp van Evert Koster en Addy Garritsen. Geweldig gedaan mannen!

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wietse Oosterveld
11 oktober 2020 22:50

Bedankt mannen. Voor iemand die zelf ook voetbalt op zaterdag is de samenvatting altijd een mooie manier om de prestaties van het 1e te volgen. De livestream heb ik niet kunnen volgen, maar ik kijk weer uit naar de samenvatting.

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!