blok-oranje-rood

Eerste livestream uitzending Internet TV

blok-oranje-rood

De wedstrijd FC Zutphen – Uni VV werd uitgezonden via livestream. Dat gebeurde voor het eerst in de clubhistorie. Dankzij deze livestream konden volgers van beide clubs de wedstrijd rechtstreeks via internet volgen.

[ux_image id=”16708″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Al jaren zendt FC Zutphen Internet TV samenvattingen van wedstrijden van het 1e elftal uit. We zijn dus al jaren flink verwend. De aangescherpte Corana maatregelen zorgden noodgedwongen voor een primeur. Er werd een livestream opgezet. En daardoor was het mogelijk om onderweg met je mobiel of thuis vanaf de bank rechtstreeks naar de wedstrijd te kijken.

Reacties positief

Naar de wedstrijd keken voor rust gemiddeld 140 mensen. Na rust liep het kijkersaantal op naar gemiddeld 180. Veel FC Zutphen leden hebben al positief gereageerd op de livestream service en de kwaliteit van de uitzending. Via deze weg ook nogmaals een dank aan het team van FC Zutphen Internet TV. Afgelopen zaterdag waren dat Gerjan Nijland (rechtstreeks commentaar), Joop Vreman (technische coördinatie) en cameraman en videoproducer Henk Nijland. Zij kregen daarbij in de voorbereiding hulp van Evert Koster en Addy Garritsen. Geweldig gedaan mannen!

[ux_gallery ids=”16710,16709,16708,16707″ style=”none” lightbox_image_size=”original” depth_hover=”2″ image_size=”original” image_hover=”glow”]

Vind ik leuk 0