Lotenverkopers Grote Clubactie gaan naar Vitesse-VVV

Afgelopen zaterdagavond is de eerste groep loten verkopers van de Grote Clubactie naar een eredivisie wedstrijd tussen Vitesse – VVV geweest. Het bestuur van FC Zutphen heeft de inzet van de lotenverkopers van de Grote Clubactie zo waardevol gevonden, dat zij alle lotenverkopers naar een eredivisiewedstrijd willen laten gaan.

Voor de wedstrijd Vitesse – VVV hebben wij een aantal kaarten kunnen bemachtigen, waar de eerste groep Lotenverkopers naar toe is geweest. Voor de lotenverkopers die nu niet mee zijn geweest zal begin 2019 een andere eredivisie wedstrijd worden geregeld. Welke wedstrijd dat gaat worden is nu nog niet bekend, maar de personen die lotenboekjes hebben ingeleverd krijgen hier op tijd bericht van. De organisatie van de Grote Clubactie 2018  ( De Promotion Support Club van FC Zutphen), heeft de namen van alle lotenverkopers goed geregistreerd.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag werd uiteindelijk door Vitesse met 2-1 gewonnen. Voor veel jeugdige leden was dit hun eerste bezoek aan een eredivisie wedstrijd. Deze sfeerbeleving in een groot stadion heeft bij een groot aantal een enorme indruk gemaakt.

Fotograaf Jasper Blauw heeft afgelopen zaterdag de groep voorafgaand aan de wedstrijd op de foto gezet.