blok-oranje-rood.png

2006

blok-oranje-rood.png

Op 1 juli 2006 ziet FC Zutphen het levenslicht na een fusie tussen de Zutphense voetbalclubs WHcZ en SV Zutphen. Met een spetterende feestavond wordt de fusie gevierd.

Het nieuwe FC Zutphen shirt

Tijdens de eerste Presentatiedag van FC Zutphen wordt het splinternieuwe FC Zutphen shirt gepresenteerd. Oranje-rood gestreept, met een zwarte broek. Later worden er nog oranje-rood gestreepte voetbalkousen aan toegevoegd.

Presentatiedag

Het nieuwe voetbalseizoen wordt geopend met de Presentatiedag, een traditie die is ontstaan bij voetbalclub WHcZ. De selectieteams worden voorgesteld aan het publiek en tijdens de dag zijn er veel activiteiten op Sportpark Helbergen.

Nieuwe website

Tijdens de Presentatiedag wordt ook die nieuwe FC Zutphen website gelanceerd. Webmaster Ruud Evers vertelt de leden wat ze zoal op www.fczutphen.nl kunnen vinden. 

De website is een groot succes en is al snel, net als de WHcZ site eerder was, de centrale plek voor de communicatie binnen onze voetbalclub.

Afscheid Remco Elders

Woensdag 6 september stond de afscheidswedstrijd van Remco Elders op het programma. Tal van oud ploeggenoten, vrienden en bekenden waren van de partij. 

Remco speelde jarenlang voor zowel Hercules, Wilhelmina SSS en WHcZ.

1000e lid

Op 23 september wordt Siebe Stein gehuldigd als 1000ste lid van onze vereniging. 

Uit handen van Marcel Schwachöfer, op dat moment het oudste spelende lid, ontvangt Siebe een fraai geschenk. 

Welkom Arthur Isselman

FC Zutphen maakt op 19 december bekend dat Arthur Isselman vanaf het seizoen 2007-2008 de taken van hoofdtrainer Taco Lourens overneemt. Arthur Isselman was jarenlang een succesvol speler van het 1e elftal van Wilhelmina SSS.

Na zijn loopbaan als actief speler startte hij een niet minder succesvolle trainerscarrière. Isselman begon indertijd bij de D-pupillen van het toenmalige Wilhelmina SSS en was 1 van de grondleggers van de succesvolle jeugdafdeling van deze club en het latere WHcZ.

Fotobalbum FC Zutphen 2006